A roll-up egy könnyű vázas, egyszerűen kezelhető prezentációs eszköz, mely nagyméretű, nyomtatható felülettel rendelkezik. Felhasználását tekintve leggyakrabban beltéri kiállításokon, rendezvényeken, előadásokon alkalmazhatjuk. Használata rendkívül egyszerű, külön szakértelmet nem igényel.

Bővebben... »

A világító tábla készülhet neonos fényforrással, vagy LED-es megoldással. A LED-es és neonos táblák között az a különbség, hogy a LED-es vékonyabb profillal is készülhet, tehát kevésbé áll ki a fal síkjából. Illetve ha hideg fénnyel szerelt (tetszőlegesen kérhető), akkor optikailag erősebbnek tűnik a világítás. Emellett megközelítőleg 60%-kal kedvezőbb a fogyasztása és tízszer hosszabb a fényforrás élettartama.

Bővebben... »

Számítógép vezérelt lézer kivágó eszközzel különböző anyagokból a legjobb helykihasználással vágunk ki bármilyen betűtípusú feliratot, logót, grafikát. A legelterjedtebb alapanyag, a könnyű súlyú habkarton, melyet különböző színekkel festünk le. Az így készült feliratok kiválóan érzékeltetik a háromdimenziós hatást, és a betűk mélység és magasság érzetét. Ha mindehhez jól megválasztott megvilágítási technikát alkalmaz, az adott felirat vagy logó még extravagánsabb.

Bővebben... »

Élvilágító táblák rendkívül esztétikusak, többnyire pénzintézetek, bankok, vagy igényesebb cégek szoktak ilyen kivitelezéssel készült táblákat kérni. A betű kontúrjánál a fény összegyűlik, és messziről nézve olyan, mintha a felirat a levegőben lebegne.

Bővebben... »

A reklámhordozó felületek között a molinó egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy könnyen fel- és leszerelhető, valamint szállítása is könnyebb az óriás tábláknál. Textil szerkezetű (sima) PVC anyagokra digitális nyomtatással tervezünk és kivitelezünk egyedi grafikákat.

Bővebben... »

Az egyszerűen felragasztható és rendkívül tartós padlógrafikák érdekessé és dizájnossá tehetik az egyszerű és szerény burkolatokat is. Tartósságát tekintve éveken keresztül megmarad a padlón, kopásállósága módfelett magas. 

Bővebben... »

Sok vállalkozóban, cégtulajdonosban felmerül a kérdés, hogyan maximalizálhatnám cégem logóját, szlogenét vagy kapcsolati információimat? Az autó dekorálás kiváló propaganda. Egyedi design-nal megjelenítheti cége arculatát, mely, egységet, erősséget sugároz az Ügyfeleinek, figyelemfelkeltő, felhívja cégére a figyelmet, mobilkommunikációval azonnal elérhetővé válik vállalkozása, védi gépjárművét az időjárástól, karcolódástól.

Bővebben... »

Talán a szórólapoknál is közkedveltebb reklámhordozó a különféle alapanyagra és különböző formára vágott matrica. Nagy előnye a szórólapokkal szemben, hogy felragasztva figyelemfelkeltőbb, maradandóbb, és szinte a legtöbb használati eszközt egy-két pillanat alatt reklámhordozóvá változtatja. Az öntapadós matricák igen kedvező áron előállíthatók.

Bővebben... »