Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. Az Angol nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Német nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Horvát nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Ezen tréninget azoknak a hallgatóknak ajánljuk akik a CMS rendszerek kezelését, fejlesztését szeretnék elsajátítani vagy saját vállalkozásuk weboldalát, grafikai, illetve online kiadványokat szeretnének szerkeszteni honlapjukra. A tréning során a hallgatók a CMS rendszerek ellátásához szükséges valamennyi ismeretet megszerzik.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Francia nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Miért érdemes elvégezni a Google Adwords tréninget?

 • megtanítjuk hogyan hozzon létre  AdWords fiókot,

 • milyen kampányokra van szüksége és miért,

 • konkrétan milyen hirdetéscsoportok,

 • a csoportokba milyen kulcsszavak vagy egyéb célzások,

 • és hozzá pontosan milyen hirdetések kellenek, valamint

 • hogyan kell beállítani a technikai dolgokat (pl. konverziókövetés),

 • és az egyéb finomságokat (pl. licitálás).

  Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. Az Olasz nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

A GKI vizsga során megbizonyosodunk arról, hogy a szükséges ismereteket a vezető a lehető legteljesebb mértékben elsajátította. A tananyag tárgyai elsősorban arra fókuszálnak, hogy a legnagyobb biztonsággal legyenek képesek a szakemberek a tehergépkocsi vezetésére – a biztonsági szabályok szem előtt tartásával és az előírások folyamatos alkalmazásával. Emellett természetesen megismertetjük a GKI képzés résztvevőit az egészségügyi és közúti közlekedési biztonság részleteivel csakúgy, mint a környezeti szempontokkal.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. Az Orosz nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Továbbképzési képesítést az szerezhet, aki érvényes vezetői engedéllyel rendelkezik EGT-államban szerzett alapképesítéssel rendelkezik vagy ennek megszerzésére nem kötelezett, aki EGT-állam állampolgára és szokásos lakóhelye a külön jogszabályban foglaltak szerint Magyarországon van, vagy nem EGT-állam állampolgára és munkavállalási jogosultsága van vagy Magyarországon bejegyzett vállalkozás foglalkoztatja.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Spanyol nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

A GKI képzés sikeres abszolválása esetén a gépkocsivezető további remek szakmai lehetőségek előtt áll, ugyanis a továbbiakban ADR tanfolyamokat végezhet el. Ez azt jelenti, hogy alkalmassá válhat különféle veszélyes áruk szállítására, ami nagy felelősséggel járó munkavégzést, magas szintű profizmust követel meg a sofőröktől.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. Az Eszperato nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Kínai nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Svéd nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Autóbusz vezető továbbképesítés olyan szaktanfolyam, amelynek több célja is van egyszerre. A GKI képzés legalapvetőbb célja természetesen az, hogy elvégzőjét birtokába juttassa azoknak az ismereteknek, amelyek által biztonságosan, felelősséggel vezetheti tehergépjárművét Magyarország és Európa útjain. A GKI vizsga letétele után a tehergépkocsi vezetők magasabb szinten, mélyebb szakértelemmel lesznek majd képesek arra, hogy munkájukat elvégezzék.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. A Finn nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Autóbusz vezető alapképesítés annak a személynek (a továbbiakban: gépkocsivezető) kell megszereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E, D1 kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az EGT-állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Bővebben... »

Képzési kínálatunkban különböző intenzitású és szintű tanfolyamok közül válogathatnak a hallgatók. Az magyar nyelvtanfolyamok eltérő időbeosztásától függően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nyelvtanulási formát.

Bővebben... »

Tehergépkocsi továbbképzési képesítést annak a személynek (a továbbiakban: gépkocsivezető) kell megszereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E, D1 kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az EGT-állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Bővebben... »

A képzés tematikája megegyezik az MS Office- és egyéb irodai szoftverhasználó tanfolyam tematikájával, ám mivel az idősebb korosztály számára nem feltétlenül a munkavégzés a cél, így a témakörök csak felületesen kerülnek bemutatásra, kiegészítve mindezt a számítógépes levelezés (e-mail) használatával, bővebb ismereteket adunk saját számítógépük, operációs rendszerük megismeréséhez, programok telepítéséhez, illetve azok futtatásához, alap szoftverek használatához, az interneten való tájékozódás, keresés lehetőségeihez.

Bővebben... »

Tehergépkocsi alapképesítés annak a személynek (a továbbiakban: gépkocsivezető) kell megszereznie, aki a közúton C1, C1+E, C, C+E, D1 kategóriájú – vagy ezekkel egyenértékűnek elismert – vezetői engedéllyel vezethető járművet vezet, és az EGT-állam állampolgára, vagy nem EGT-állam állampolgára és Magyarországon székhellyel rendelkező vállalkozás alkalmazza vagy foglalkoztatja.

Bővebben... »

Ezen tréninget azoknak a hallgatóknak ajánljuk akik weboldal fejlesztését szeretnék elsajátítani vagy saját vállalkozásuk weboldalát, grafikai, illetve online kiadványokat szeretnének szerkeszteni honlapjukra. A tréning során a hallgatók a weboldalak alapjaitól való felépítését, valamint fejlesztéséhez, ellátásához szükséges valamennyi ismeretet megszerzik.

Bővebben... »

Tanfolyamra jelentkezés feltételei:

 • min 8 általános iskolai végzettség igazolása

 • Jelentkezési lap közbiztonsági kérdéseinek való megfelelés

 • Legalább betöltött 23 és 1/2 életév

 • Érvényes B és C kategóriás vezetői másolata vagy Vizsgaigazolás 

  Bővebben... »

Vállalkozások bemutatásának egyik elengedhetetlen platformja a kiadvány. A "kiadvány" egy gyűjtőszó, amely magába foglalja azokat a nyomdai előállítással kivitelezhető termékeket, amelyek megjelenésükben és tartalmukban alkalmasak egy cég, termék vagy szolgáltatás bemutatására. A kiadványok tervezése, szerkesztése magas fokú szakmai felkészültséget kíván, mivel nem csak a kiadványt felépítő fotók, szövegek esetleg grafikák, címkék, logók elrendezéséről kell gondoskodni, hanem az elkészült anyag nyomdatechnikai előkészítéséről, kivitelezhetőségéről is. Emellett nem elhanyagolható a színszabványok, a felhasznált anyagok, és számtalan technológiát kiszolgáló grafikai szoftverek ismerete sem.

Bővebben... »

A B kategóriás kresz tanfolyam interneten végezhető e-learning formában, vagyis AZONNAL kezdhetsz és nem kell hetekig hagyományos tantermi kresz tanfolyamra járnod! Ez egy hivatalos– a Nemzeti Közlekedési Hatóság által elfogadott– interaktív tan- és tesztanyag 3D-s animációkkal, illetve a teljes, aktuális tesztanyaggal, kiváltja a tantermi képzést. Az online anyag minden tesztkérdést tartalmaz, ami a hatósági vizsgán előfordulhat.

Bővebben... »